ESPN se prisjetio poteza Balotellija koji je šokirao Edina Džeku i Roberta Mancinija

Nikome nije jasno zašto je to uradio

ESPN se prisjetio poteza Balotellija koji je šokirao Edina Džeku i Roberta Mancinija

E. Čaušević

Mario Balotelli je u svojoj dosadašnjoj karijeri imao nekoliko skandaloznih poteza, ali ništa ne može nadmašiti ono što je uradio 2011. godine.

Manchester City je u predsezoni na ljeto 2011. godine imao pripreme u Sjedinjenim Američkim Državama gdje su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica.

Građani su igrali prijateljski meč protiv LA Galaxyja, a ovaj susret obilježio je nevjerovatan potez Balotellija.

Naime, Balotelli i Džeko su krenuli sami ka golu Galaxyja i svi su očekivali da Super Mario zabije gol, ali je onda on izveo potez koji je sve šokirao i poslao je loptu pored gola.

Ovo je naljutilo i Džeku kojem nije bilo jasno šta je Balotelli uradio, ali i tadašnjeg trenera Roberta Mancinija koji je odmah izveo italijanskog napadača iz igre.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Balotelli se nakon utakmice pravdao da je mislio da je u ofsajdu, ali mu to nije baš upalilo. ESPN se prisjetio ovog poteza Balotellija koji je i devet godina kasnije mnogima itekako nejasan.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Keno
ocigledno je da je mislio da je ofsajd, poslusaj cuje se zvizduk.
2 0
ek76
Jedan od najgluplji fudbalera ikad... drago mi je sto ga je totti razbio ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi