Manchester City u Milanu pronašao novo pojačanje

Sjajan nogometaš

Manchester City u Milanu pronašao novo pojačanje

Esmer Oštraković

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, zainteresovan je za dovođenje veznjaka Milana, Ismaela Bennacera.

Tako barem tvrde italijanski mediji koji kažu kako ovaj nogometaš ima otkupnu klauzulu od 50 miliona eura.

On je u Milan stigao iz ekipe Empolija i to za 16 miliona eura, a prije Empolija bio je u Engleskoj i to u Arsenalu gdje nije dobio pravu šansu.

Veliki interes za njega pokazala je uprava PSG-a, koja je spremna poslati ponudu za njega, te bi ovo mogao biti zanimljiv odabir za Bennacera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Pep je spreman ponuditi ovom sjajnom nogometašu projekat u Manchester Cityju, čak i ako ovaj klub ostane bez Lige prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi