Manchester City u narednih nekoliko dana završava posao oko dovođenja igrača Juventusa
Cancelo je prošlog ljeta stigao iz Valencije u Juventus

Građani su na korak od dovođenja svog prvog pojačanja ovog ljeta

Manchester City u narednih nekoliko dana završava posao oko dovođenja igrača Juventusa

S. Pašalić

Manchester City je sa svakim danom sve bliži dovođenju Joaa Cancela iz Juventusa.

Portugalac bi uskoro mogao postati prvo pojačanje osvajača Premier lige, a izvori iz Italije govore da je u ponedjeljak održana još jedna runda razgovora između dva kluba.

Stara dama želi dobiti 60 miliona eura za Cancela, a Građani žele malo spustiti tu cijenu i zaključiti posao.

Izvor je rekao da bi cijela stvar mogal biti gotova u narednih nekoliko dana. City ne želi mnogo kupovati ovog ljeta, a za Cancela se odlučio samo zato jer je Danilo odlučio da napusti Etihad.

27-godišnji Danilo nije uspio izboriti svoje mjesto u početnoj postavi Cityja tokom svoje dvije godine u Manchesteru i sada ima nekoliko ponuda.

Cancelo je s druge strane stigao u Juventus prošlog ljeta iz Valencije za nešto više od 40 miliona eura, a ove sezone je odigrao ukupno 34 utakmice u svim takmičenjima te je postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi