Manchester City želi na posudbu dovesti Rudyja
Rudy je u Schalke došao iz Bayerna prošlog ljeta i upisao je 13 nastupa u svim takmičenjima ove sezone.

Schalke nema ništa protiv

Manchester City želi na posudbu dovesti Rudyja

E. Oštraković

Trener Manchester Cityja, Pep Guradiola, prema navodima medija u Engleskoj, ozbiljno razmišlja da na posudbu dovede veznjaka Sebastiana Rudyja iz Schalkea.

Rudy je u Schalke došao iz Bayerna prošlog ljeta i upisao je 13 nastupa u svim takmičenjima ove sezone.

Kako navodi The Sun, Guardiola želi pojačati vezni red, a kao idealno rješenje vidi dovođenje Rudyja na posudbu u januarskom prijelaznom roku.

Isti izvor navodi kako Schalke ne bi imao ništa protiv posudbe od pola godine ukoliko bi City platio određenu sumu novca.

Manchester City želi u svojim redovima i Neymara

Prema navodima španskog Don Balona, menadžer Građana je spreman ponuditi francuskom prvaku PSG-u 120 miliona eura i brazilskog napadača Gabriela Jesusa, kako bi u svoje redove doveo Neymara.

Navodno, spreman je City da učini brazilsku zavijezdu najbolje plaćenim fudbalerom današnjice. Ipak, posao im neće biti lagan jer PSG nema namjeru da se prelako odrekne sjajnog Brazilca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Neymar je u ljeto 2017. godine postao najskuplji fudbaler svijeta. Parižani su ga Barceloni platili nevjerovatnih 222 miliona eura, ali od samog dolaska u PSG brazilski čarobnjak se povezuje i sa odlaskom

Ranije su ga selili u Real Madrid, a u posljednjih nekoliko dana aktivna je priča oko povratka u Barcelonu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi