Navijači Manchester Uniteda ljuti - Dok svi slave osvajanje FA kupa velika zvijezda otišla na odmor
FOTO: EPA

Odigrao je posljednju utakmicu u dresu Manchester Uniteda?

Navijači Manchester Uniteda ljuti - Dok svi slave osvajanje FA kupa velika zvijezda otišla na odmor

Esmer Oštraković

Manchester City jučer je bio favorit u finalu FA kupa protiv Manchester Uniteda, ali ponovo se pokazalo da favoriti uvijek ne pobjeđuju.

Uspjeli su igrači Manchester Uniteda ostvariti pobjedu od 2:1 i na taj način osvojiti svoj 13. trofej u ovom takmičenju, te na dobar način završiti ovu dosta turbulentnu sezonu.

Mnogo se govori o tome da će Erik ten Hag na kraju sezone dobiti oktaz, a to je jedna od stvari koje ćemo sigurno veoma brzo saznati jer ili Ten Hag ili neki novi trener će morati jako brzo početi sa sklapanjem ekipe za novu sezonu.

Osim informacija o navodnom odlasku Ten Haga očekuje se i mnogo promjena u ekipi Manchester Uniteda. Veliki broj igrača trebao bi otići, a naravno trebalo bi doći i nekoliko pojačanja.

Ponovo se jučer protiv Manchester Cityja pokazalo da United ne mora mnogo trošiti jer su im trofej u FA kupu donijeli omladinci Alejandro Garnacho i Kobbie Mainoo.

Oglasi

Upitna je i budućnost Casemira od kojeg se mnogo očekivalo kada je dres Real Madrida odlučio zamijeniti dresom Manchester Uniteda. Casemiro se jučer jako kratko zadržao na slavlju vezanom za osvajanje FA kupa.

Kako prenose engleski mediji Casemiro je iz sastava "ispao" zbog povrede, a ubrzo je uslikan kako sa svojom porodicom ide na odmor nakon teške sezone u kojoj se morao suočiti sa velikim brojem kritika.

Jedan od njegovih najvećih kritičara u ovoj sezoni bio je Jamie Carragher koji je posebno nastup Casemira protiv Ctystal Palacea nazvao "sramotnim".

Manchester United je Real Madridu za Casemira platio čak 79 miliona funti 2022. godine, ali očito da to i nije bio baš dobro potrošen novac od strane uprave tima sa Old Trafforda.

Navijači su navodno primjetili da je Casemiro bio jedini igrač koji nedostaje na slavlju njihove ekipe, te sada još više žele da on ovog ljeta napusti njihov klub.

Ostaje da vidimo da li je njegov rani odlazak na odmor značio i to da je već odigrao svoju posljednju utakmicu u Manchester Unitedu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Pisaj ga nije bio skup ..samo 100 miliona ..cmooonn ggmmuuuu kockaste glave
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi