Manchester United donio odluku oko sudbine Ole Gunnara Solskjaera?

Vjerovatno ostaje trener

Manchester United donio odluku oko sudbine Ole Gunnara Solskjaera?

Endin Čaušević

Norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer oduševio je fudbalski svijet svojim rezultatima otkako je stigao na klupu Manchester Uniteda.

Solskjaer je Crvene đavole preuzeo krajem decembra prošle godine i u potpunosti je preporodio ovaj tim. United nema poraza u Premiershipu od dolaska Norvežanina, te su se uspjeli uključiti u borbu za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Čelnici Uniteda ovog trenera doveli su iz Moldea kao privremeno rješenje i dogovorena je saradnja do kraja ove sezone. Međutim, Solskjaer je sve ostavio bez teksta i sigurno da niko nije očekivao da će se Manchester United probuditi i tako početi "dominirati".

Iako se još uvijek ne spominje šta će biti sa Solskjaerom čini se da su u Unitedu donijeli odluku. Naime, Solskjaer će gotovo sigurno ostati trener Uniteda, a zvanična odluka bi se trebala saopštiti pred kraj ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji prenose da su United i Solskjaer sve dogovorili, ali da će sačekati kraj sezone za zvaničnu potvrdu. Norvežanin će tada potpisati ugovor najvjerovatnije na četiri sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nanKe
logično
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi