Neviđena sramota na Old Traffordu, United dotakao dno, svi su vidjeli šta se desilo na tribinama!

Navijači Manchester Uniteda u šoku

Neviđena sramota na Old Traffordu, United dotakao dno, svi su vidjeli šta se desilo na tribinama!

Endin Čaušević

Galatasaray sinoć je šokirao Manchester United na Old Traffordu jer je nakon preokreta pobijedio 3:2 u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka. Navijači engleskog kluba bijesni su zbog očajnih rezultata u zadnje vrijeme, no posebno su ih pogodile za njih sramotne scene koje su se desile sinoć na Teatru snova.

Mancester United odlično je otvorio utakmicu i u 17. minuti poveo je sa 1:0 golom Hojlunda i tada ništa nije slutilo da bi domaći tim mogao da doživi katastrofu i poraz.

No, Galata je uzvratila samo šest minuta kasnije golom Zahe za 1:1. Crveni đavoli sredinom drugog poluvremena ponovo golom Hojlunda dolaze do prednosti i činilo se da tri boda ostaju u Manchesteru, no u finišu šok za domaće.

Gosti su prvo u 71. minuti preko Akturkoglua izjednačili na 2:2, a deset minuta kasnije nastao je muk na Teatru snova kada je Mauro Icardi pogodio za konačnih 3:2 i prvu pobjedu Galatasarayja u historiji na engleskom tlu.

Nakon utakmice navijači Manchester Uniteda osuli su drvlje i kamenje po igračima ovog tima i treneru Eriku ten Hagu, ali pored poraza jedna stvar ih je još više pogodila.

Oglasi

Naime, navijači Galate dobili su određeni broj ulaznica za gostujući sektor koji je bio popunjen, no navijača turskog velika bilo je duplo više na stadionu nego što se očekivalo.

Njih je bilo na svim dijelovima tribina što se na kraju najbolje vidjelo kada se ispraznio stadion i na tribinama su samo ostali navijači Galatasarayja koji su s igračima slavili veliku pobjedu.

Oni su do ulaznica došli od domaćih navijača koji su im ih prodavali po duplo većoj cijeni, a to je izazvalo haos na društvenim mrežama. Mnogi navijači Uniteda poručili su da to najbolje pokazuje koliko je klub nisko pao i da je sramotno da su navijači i vlasnici sezonskih ulaznica iste prodali navijačima Galate.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Galatasaray je imao odličnu podršku s tribina, a kada je meč završen i kada se vidjelo koliko je njihovih navijača bilo na Old Traffordu sve je postalo jasno.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Manco i barca hahahahahha totalno neozbiljni klubovi kao i navijaci, ta eno Realu dosao Union dobili ljudi 5000 toliko ih i uslo par hiljada ostalo vani bez karte
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti