Manchester United ima veliki problem, a on se zove Odion Ighalo

Solskjaer nema sreće

Manchester United ima veliki problem, a on se zove Odion Ighalo

E. Oštraković

U Manchester Unitedu su se nadali da će Odion Ighalo ostati na posudbi u njihovom timu, ali od toga neće biti ništa.

Razlog je taj što njegov matični klub, Shanghai Shenhua, ne želi dozvoliti Ighalu da ostane u Manchester Unitedu.

Njegova posudba ističe uskoro, te će se morati vratiti u Kinu, a iz Uniteda su pokušali da produže period posudbe, što u Shanghai Shenhui ne žele.

Ovaj nogometaš odigrao je osam utakmica za Manchester United prije nego što je liga prekinuta, te je postigao četiri gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svojim igrama zaradio je veliko poštovanje Solskjaera, ali i navijača Manchester Uniteda koji su razočarani jer neće imati njegovu pomoć u nastavku sezone.

Sam igrač je izrazio veliku želju da ostane u Manchester Unitedu, ali njegova želja neće biti ispunjena, te će se vratiti u Kinu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi