Manchester United je danas stigao do pobjede protiv Leedsa, ali gdje je za to vrijeme bio Lukaku?
Lukaku je stigao na stadion, ali se nije našao ni na klupi Uniteda

Belgijanac je ponovo bio izostavljen iz ekipe

Manchester United je danas stigao do pobjede protiv Leedsa, ali gdje je za to vrijeme bio Lukaku?

S. Pašalić

Manchester United je danas odigrao i svoju drugu pripremnu utakmicu.

Izabranici Olea Gunnara Solskjaera su sa visokih 4:0 savladali Leeds, a golove su postizali Greenwood, Rashford, Jones i Martial sa bijele tačke.

Trener Uniteda je dao priliku skoro svim igračima, ali je Romelu Lukaku nije dobio. Belgijanac je propustio i utakmicu protiv Perth Gloryja u subotu koju je tim sa Old Trafforda dobio sa 2:0.

Danas se očekivalo da će dobiti priliku i Solskjaer je na press konferenciji uoči ove utakmice nagovijestio da bi se to trebalo i desiti, ali na kraju nije.

Iako je Lukaku stigao sa svojim saigračima u autobusu na Optus stadion, bio je izostavljen iz ekipe i nije se nalazio ni na klupi.

Ova vijest samo još više potvrđuje da je njegov transfer u Inter sve bliži, a italijanski klub je poslao i novu ponudu Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoutd
Bolje da Martiala prodaju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi