Inter poslao novu ponudu za Lukakua koja bi konačno mogla zadovoljiti Manchester United
Lukaku je prošle sezone postigao 15 golova za United

Nerazzurri ne odustaju od belgijskog napadača

Inter poslao novu ponudu za Lukakua koja bi konačno mogla zadovoljiti Manchester United

S. Pašalić

Pregovori između Manchester Uniteda i Intera oko transfera Romelua Lukakua već jako dugo traju, ali konačnog dogovora još nema.

Italijanski klub je slao različite ponude koje su uključivale opciju posudbe uz mogućnost otkupa na kraju sezone, ali je klub sa Old Trafforda sve te ponude odbijao.

Sada je Inter navodno ponudio 67 miliona eura i bonuse za Belgijanca, a iznos bi se isplatio Unitedu kroz tri godine. Sa bonusima bi Manchester United na kraju dobio blizu 88 miliona eura, koliko traži ovaj klub.

Lukaku je 2017. stigao u Manchester United te je odigrao 66 utakmica i postigao je 28 golova, a trenutno se nalazi na pripremama sa engleskim velikanom u Australiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanski napadač je velika želja Antonija Contea koji ga želi dovesti na poziciju "devetke", a i sam igrač je izrazio želju za saradnjom sa italijanskim stručnjakom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi