Manchester United sprema opasan plan na ljeto, ali Liverpool bi sve mogao pokvariti
FOTO: EPA

Phillips velika želja tima sa Old Trafforda

Manchester United sprema opasan plan na ljeto, ali Liverpool bi sve mogao pokvariti

Haris Zilić

Očeuje nas još jedno uzbudljivo ljeto u Manchester Unitedu.

Ako je vjerovati pisanjima vodećih ostvrskih medija Crveni đavoli će na ljeto sve učiniti da u svoje redove dovedu veznjaka Leeds Uniteda Kalvina Phillipsa.

Pomenuti fudbaler iza sebe ima dvije sjajne sezone, a kao nagrada stigli su i pozivi u reprezentaciju Engleske za koju je već upisao 19 nastupa.

Trenutna vrijednost pomeutog fudbalera je 50 miliona eura, a navodno bi United potegao do cifre od 70 miliona eura.

Pored Uniteda Phillipsa žele Liverpool i Chelsea. Redsi su možda u blagoj prednosti zbog sjajnih rezultata i činjenice da se već nekoliko sezona bore za trofeje. Također, Klopp je najavio odlazak dva veznjaka pa bi možda i to otvorilo prostor za fudbalera Leedsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, United je trenutno bio "najglasniji", pa ćemo vidjeti šta nam donosi ljeto.

Ovome dodajmo da Kalvin Phillips važeći ugovor sa Leeds Unitedom ima do 2024. godine tako da će to biti i idealna prilika da tim iz Yorkshira dobro zaradi ovo ljeto od eventualne prodaje svog ponajboljeg fudbalera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...garant ce u Manchester,zivotna zelja mu je igranje u Europa Ligi i borba za 6.mjesto u EPL hahahahaha...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi