7

Komentari (7)

Nije.bitno
Desi se, i cesce treba da igra od onog Mcdonaldsa
miki30
Znači sad Solskaer i trener i igrač, sam sebi zabija. Nevjerovatno!
Eno30
E prosto ne mogu da vjerujem ovo je smjesno kako igra United, kao amateri su ne mogu se sa loptom sastaviti. Zalosno kako stvari stoje mogli bi opet petardu dozovjeti. De Gea ih spasava i od svojih igraca i protivnicikih i onda primi drugi gol smjesn. Pokvariste mi dan, pa nije sramota izgubiti kolika je sramota ova da se ne mozete loptom sastaviti ne mozete jedne minute drzati loptu u svom posjedu e to je sramota ovako losu igru ne pamtim Uniteda tacno kontam amateri neki igraju.
King_Kenny
...De Gea ih spasava od katastrofe...potajno sam se nadao da bi mogli otkinuti bod Cityju,ali ovdje ce njima biti uspjeh ako izgube 0:3.
Zulfikar
Dobar start za Baillya, samo tako care zabij jos dva sebi u mrezu.
King_Kenny
"Svi su tražili od Solskjaera da igra, a on autogol pogodak već u sedmoj minuti"...kakav naslov,svaka cast.
MaDaj
Beze igrač ovaj solskjaer, sve sto je danas pokazao je auto gol hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.