Manchester United na ljeto želi dovesti Rabiota
Dvadesetrogodišnjak ima manje od šest mjeseci ugovora sa PSG-om i predpostavlja se da neće ostati dio tima iz Pariza.

Ide u Englesku?

Manchester United na ljeto želi dovesti Rabiota

E. Oštraković

Manchester United je čini se svoje idealno pojačanje našao u Adrienu Rabiotu.

Poznato je da je United u potrazi za dobrim defanzivcem, ali se također predpostavlja da će doići i jedan igrač za ofanzivni dio tima.

Navodno su čelnici tima iz Engleske spremni da se bore za potpis ovog sjajnog Francuza koji ove sezone nastupa u dresu PSG-a.

Dvadesetrogodišnjak ima manje od šest mjeseci ugovora sa PSG-om i predpostavlja se da neće ostati dio tima iz Pariza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim Uniteda za njegove usluge su zainteresovani Arsenal, Liverpool, Tottenham i Barcelona, ali se predpostavlja da će on svoju odluku donijeti tek na ljeto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi