Manchester United našao novo pojačanje?
EPA

Na meti ofanzivac Napolija

Manchester United našao novo pojačanje?

Manchester United uključio se u utrku za Napolijevog napadača Hirvinga "Chuckyja" Lozana. 

Ovaj meksički fudbaler u Napoli je došao za skoro 40 miliona eura iz PSV-a, ali u međuvremenu se nije najbolje uklopio i sve se više špekuliše o odlasku nakon samo jedne sezone.

Do prije nekoliko sedmica Everton se smatrao favoritom za njegov potpis, posebno jer ga je upravo Carlo Ancelotti doveo u Napoli, no Corriere dello Sport otkriva kako se i drugi klubovi interesuju.

Lozano se dovodio u vezu sa Arsenalom, Tottenhamom, zatim Atletico Madridom, a navodno je u igri sada i Manchester United čiji se čelnici raspituju uveliko o mogućnosti njegove kupnje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Crvenim đavolima je potrebno pojačanje u ofanzivi, a Solskjaer smatra da bi mu upravo Lozano bio od velike koristi u narednoj sezoni", navode mediji na Ostrvu.

U 16 ovosezonskih utakmica Lozano je postigao tek dva pogotka za Napoli.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi