Fudbal se vraća na Teatar snova: Kako će izgledati sastav Manchester Uniteda u novoj sezoni

Solskjaer na slatkim mukama

Fudbal se vraća na Teatar snova: Kako će izgledati sastav Manchester Uniteda u novoj sezoni

E. Čaušević

Manchester United je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak Raphaela Varanea.

Francuski defanzivac je nakon deset godina odlučio da napusti Real Madrid i poručio je da je jednostavno došlo vrijeme da nađe neki novi izazov u svojoj karijeri jer je s Realom osvojio sve što je mogao.

Manchester United je u nekoliko navrata pokušao dovesti Varanea, a sada su konačno uspjeli u tome.

Varane je s Crvenim đavolima dogovorio višegodišnji ugovor, a kraljevski klub će od njegove prodaje zaraditi oko 50 miliona eura.

Prije Varanea United je potvrdio dolazak i Jadona Sancha i jasno je da će ovaj klub naredne sezone imati zaista respektabilan sastav, te se navijači nadaju da će se Manchester United konačno vratiti u sami vrh evropskog fudbala.

Engleski mediji već su počeli špekulisati kako bi sastav Uniteda mogao izgledati naredne sezone i jasno je da će Ole Gunnar Solskjaer biti na slatkim mukama.

Mogući sastav Manchester Uniteda: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw, McTominay, Pogba, Bruno Fernandes, Rashford, Sancho, Cavani.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United već godinama muku muči da se vrati u sami vrh, te nakon odlaska Sir Alexa Fergusona nikako da vrate staru slavu na Old Trafford.

Međutim, čelnici ovog kluba su odradili odličan ljetni prelazni rok i sigurno je da još uvijek nisu završili s pojačanjima, ali već sada ovaj sastav Uniteda izgleda zaista fantastično.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
Milijarda ulozena u ekipu. 0 trofeja.
12 9
King_Kenny
...bit ce zestoka borba za 4. mjesto ako sudije ne poguraju opet sa 20-ak penala u sezoni.
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi