Rangnick neće voditi ekipu do kraja sezone

Manchester United predstavlja novog trenera i to veoma brzo

11

Komentari (11)

Eno30
Mozete vi mjenjati trenere ali Maquer ostaje panj i dobar dio igrackog kadra treba mjenjati. Volio bi da dojdze Erik ten Hagen, zaista dobar posao radi u Ajaxu
MaDaj
Hahahahah, sunce ti po naslovu covijek bi pomislio ovom dali otkaz a novi spreman za predstavljanje. Ragnik ima ugovor do ljeta, Haag i poče su im opcije već pola sezone… dakle kakva je ovo “vijest” kad i price na grani znaju sve ovo već mjesecima?
King_Kenny
...i ovaj novi ce jednu sezonu i noga...niko nije carobnjak da od ovih invalida napravi ekipu,treba tu komplet remont i sve ispocetka,a nakon toga neke konkretne rezultate ocekivati za 5 godina.
Viper20
Prvi put da se slazemo
King_Kenny
@Viper20 ...najveci zaj*b Manchestera je bilo tjeranje Moyesa nakon samo jedne sezone...da je ostao 3 sezone i sastavio ekipu po svom Manchester bi danas bio konkurent za titulu...Ferguson ga preporucio,covjek odlican trener,gledaj sta radi sa West Hamom.
Viper20
Nije do trenera,igra je u prvom poluvremenu ok igrala ali do igraca je jednostavno
user1621626775
Mjenjaj dok ne procepi kako treba
irnes4
user1621626775
@irnes4 pa ozbiljno jbte Real mjenja kad zakazu par utakmica ljudi uzimaju trofeje respektabilni u svim takmicenjima i konkurentni guraju na svim frontovima
emanuelmacron
cinimi se da ovaj put nije do trenera
irnes4
Vratite gigsa ili kerika stoko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.