Manchester United odbio Interovu ponudu za Lukakua

Ne sviđa im se prijedlog Intera

Manchester United odbio Interovu ponudu za Lukakua

E. Škorić

Brojni mediji u Italiji tvrde da je Manchester United odbio ponudu Intera za belgijskog napadača.

Romelu Lukaku jedan je od najvećih želja novog Interovog trenera Antonija Contea, no Manchester United za sada ne želi da proda ovog napadača.

Inter je ponudio Unitedu 20 miliona eura za dvogodišnju posudbu s opcijom kupovine igrača nakon toga za 50 miliona, ali United je odbio takav prijedlog iz Italije.

Inter je ranije umjesto 20 nudio 10 miliona za posudbu, ali United je odbio i tu i dvostruko bolju ponudu milanskog kluba.

Manchester United nema ništa protiv da Lukakua proda u Inter, ali samo u slučaju da odmah dobije sav novac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interu ne odgovara da plati odmah 70 miliona eura, pa pokušava na razne načine da omekša Crvene vragove i na kraju dovede Lukakua.

Pored Belgijanca, Inter se bori da dovede i Edina Džeku iz Rome, ali i u tom slučaju Neroazzurri imaju problema pošto Rimljani ne planiraju tako lako da se odreknu Dijamanta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

svasta
Ja mislim da se ovdje puno laze!
3 0
svasta
Ziva laz Pa ko Koga zajebe!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi