Inter predstavio i treće veliko pojačanje

Potpisao i Sensi

Inter predstavio i treće veliko pojačanje · Zvanično

Edmir Škorić

Milanski Inter je u posljednja dva dana predstvio tri nova igrača.

Nakon Valentina Lazara koji je došao iz Herthe, te Diega Godina koji je stigao iz Atletica, Inter je objavio kako je postignut konačan dogovor u vezi transfera Stefana Sensija.

Riječ je o Sassuolovom 23-godišnjem veznjaku koji je bio blizu prelaska u Milan, a na kraju otišao u redove rivala Intera.

Inter je, prema italijanskim medijima, platio Sensija 25 miliona eura. Na Giuseppe Meazzi će doći još nekoliko pojačanja do kraja mjeseca.

Dugo se špekuliše da bi mogao doći i bh. reprezentativac Edin Džeko, ali i napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku, dok je transfer Nicole Barelle sve dalje, pošto je igrač navodno odlučio da ide u Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pazzo13
Gotivim Inter od Talijanskih timova,ali ako je ovo veliko pojacanje jadan je taj Inter,dok Juventus dovodi igrace kao De Light...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi