Velikan koji se obrukao prošle sezone u jednom dahu se riješio čak 11 igrača

Traže nove klubove

Velikan koji se obrukao prošle sezone u jednom dahu se riješio čak 11 igrača

Admin Čaušević

Razočaravajuća sezona obično znači i čistka u svlačionici.

Manchester United u svaku sezonu ulazi sa najvećim mogućim ambicijama, ali stvari na terenu i ne završe onako kako se planira.

Crveni đavoli su i prošlu sezonu završili bez trofeja, a da stvar bude gora najpopularniji engleski klub je ostao i bez plasmana u Ligu prvaka.

Na Old Traffordu se nadaju da će dolaskom Erika ten Haga za trenera stvari krenuti na bolje i da će ekipa opet postati konkurentna.

Da slijede velike promjene potvrdila su i dešavanja u petak kada se United u kratkom dahu oprostio od čak 11 svojih igrača.

Old Trafford su napustili Edinson Cavani, Lee Grant, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matić i Paul Pogba, ali tu nije bio kraj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izlazna vrata su pokazana i petorici mladih igrača pa su nove sredine primorani tražiti D’Mani Mellor, Reece Devine, Connor Stanley, Paul Woolston i Paul McShane.

U Unitedu se svakako nadaju će uspješno popuniti upražnjena mjesta te se tek očekuju zvučna imena. Najveća želja je Frenkie de Jong iz Barcelone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Belajsuz1989
Ma samo Meguira otjeraj eto titule
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi