United želi pokvariti posao Liverpoola i dovesti otkrovenje sezone, ali i mladog ofanzivca Ajaxa

Žele još dva igrača

United želi pokvariti posao Liverpoola i dovesti otkrovenje sezone, ali i mladog ofanzivca Ajaxa

E. Ganibegović

Od naredne sezone Manchester United će s klupe predvoditi holandski stručnjak Erik ten Hag. 

Što se tiče dolazaka igrača na Old Trafford, sve se više piše o prelasku Frenkieja de Jonga iz Barcelone, a sada se spominju još dvije opcije.

Jedna od njih je otkrovenje sezone, napadač Benfice Darwin Nunez. Mediji su nedavno prenijeli da je on blizu potpisa za Liverpool, ali Crveni đavoli kane to spriječiti.

Osim Liverpoola i Uniteda, za njega su se zainteresovale i druge momčadi, uključujući PSG i Barcelonu.

Urugvajski napadač imao je odličnu sezonu i uspio je za Benficu u 41 utakmici zabiti 34 gola i dodati četiri asistencije.

Prema Goalu, čini se da Manchester United želi i Antonyja, brazilskog napadača Ajaxa. Prvaci Holandije bi za svog igrača željeli dobiti preko 60 miliona eura.

Južnoamerikanac je debitovao za svoju reprezentaciju i ima devet utakmica i dva gola. U Ajaxu je Antony imao dobru prošlu sezonu u kojoj je u 32 utakmice pridonio s 22 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Drugi klub za koji se pričalo da je zainteresovan za Antonyjeve usluge bila je Barcelona, ali finansijski problemi Katalonaca onemogućuju ovaj transfer u ovom momentu, pa tako stvari postaju mnogo lakše za Manchester United.

Podsjetimo, iz kluba će na ljeto otići Paul Pogba kojem ističe ugovor, a sve se više priča i o odlasku još jednog Francuza, Anthonyja Martiala. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kazu da je Nunezu djecacki san igranje u Europa Ligi i borba za 6.mjesto u EPL...HAHAHAHAHAHA...
0 5
zak84
Cuj united kvari poso…. Pa oni Nemogu nikog sad dovest kad ne igraju ligu prvaka. Jedino igrace popit Maguire I slicni njemu.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi