Manchester United ponudio 55 miliona eura za Chiesu?

Žele ga Juve i Inter

Manchester United ponudio 55 miliona eura za Chiesu?

E. Škorić

Prema pisanju italijanskog lista La Nazione, Manchester United poslao je Fiorentini ponudu za Federica Chiesu.

Reprezentativac Italije povezuje se s niziom velikana iz Serije A, između ostalog s Juventusom i Interom, ali sada se navodno i Manchester počeo zanimati za mladog napadača.

Rocco Comisso, predsjednik Fiorentine, ranije je istakao da će Chiesu pustiti samo u slučaju da dođe "prava i konkretna ponuda", pa se postavlja pitanje da li je 55 miliona eura koliko je United spreman platiti dovoljno da se odrekne svog kapitalca?

Ovaj 22-godišnji napadač je ove sezone postigao 10 pogodaka u Seriji A i niz sezona unazad zabija dvocifren broj golova, zbog čega i jeste tako tražena roba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni vragovi su minule sezone završili kao treći u Premier ligi i plasirali su se u Ligu prvaka, pa je za očekivati da će dodatno pojačati tim. Očekuje se uskoro potpis Jadona Sancha, a po svemu sudeći bit će još kvalitetnih igrača na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi