3

Komentari (3)

LOSBLANCOS
jel može link don Balona o ovm tekstu,hvala.
Nuksi
Kako zapravo počinju i prolaze dani vas novinara: Znači vi dođete ujutro i sjednete uz kaficu i ono "eci peci pec metodom odaberete igrača o kojem ćete pisati neistine, daj ba malo ozbiljnosti pa vi sami sebe opovrgnete po dva puta dnevno, recimo sad ste napisali De Gea prelazi u Madrid a već danas kad pročitate na stranim portalima o tome kako De Gea produžuje ugovor vi ćete to isto prekopirati.
zeleni_zub
A sta si konto sviju ti nego da ce prekopirati tekstove spanskih ili engleskih medija, a i kod njih danas ide u jedan, sutra u drugi klub? Mislis da ih De Gea nazove na telefon pa kaze "slusaj buraz, sutra potpisujem...". Kad ulazis na sportski portal, a prelazni rok zavrsen, fakat sta ocekujes nego da supljiraju o tome gdje bi koji igrac mozda mogao preci? Jesil nekad uopste razmisljao i kako se to prelazi iz jednog u drugi klub? Ako je vrhunski igrac, danas se interesuje jedan klub, sutra drugi, prekosutra onaj klub za koji vec nastupa obecava kule i gradove, a logicno menadzeri salju "informacije" top medijima i podizu interese i cijene za svoje klijente. Sta se tu ima toliko iscudzavati, tako fudbalski biznis funkcionise. Moras biti dobar kreten, pa se zgrazavati sto jedan portalcic u Bosni i Hercegovini jaše na tom istom talasu na kojem čitava industrija počiva.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.