Manchester United šalje ponudu za Ramosa

Žele stopera Reala

Manchester United šalje ponudu za Ramosa

Edmir Škorić

Manchester United spremio je ponudu za Sergija Ramosa.

United želi da kupi Ramosa, koji je odlučio da napusti Real Madrid nakon što mu klub nije želio povećati godišnja primanja na 10 miliona eura.

Kraljevi mu, naime, nude 7.5 miliona eura po sezoni, ali Ramos smatra da zaslužuje više, kako bi iza Cristiana Ronalda i Garetha Balea bio treći najplaćeniji igrač u klubu.

Guardian tvrdi da je Manchester Unitedu neophodan stoper i da je Van Gaal spremio ponudu od 55 miliona eura za Ramosa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će španskom reprezentativcu ponuditi petogodišnji ugovor, a na Old Traffordu bi u prvoj sezoni zaradio čak 12 miliona eura. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.