Manchester United spreman pustiti Valenciu da ide
Tridesetčetverogodišnji Valencia upisao je preko 300 nastupa za United, nakon što je 2009. godine stigao iz Wigana.

Kapiten napušta klub

Manchester United spreman pustiti Valenciu da ide

Esmer Oštraković

Manchester United mogao bi pustiti svog kapitena Antonia Valenciu da napusti klub prije završetka januarskog prijelaznog roka.

Za njegove usluge najviše su zainteresovani Newcastle United i Fulham.

Njegov ugovor sa Manchester Unitedom ističe na kraju ove sezone, te se očekivalo da na kraju sezone napusti klub kao slobodan igrač jer nije dogovorio nastavak saradnje.

Ipak, kako navodi The Sun, United bi mogao dopustiti svom igraču da ode do kraja mjeseca, a Newcastle i Fulham se spominju kao najrealnije opcije za nastavak njegove karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tridesetčetverogodišnji Valencia upisao je preko 300 nastupa za United, nakon što je 2009. godine stigao iz Wigana.

Desni bek je još uvijek kapiten ekipe, ali je upisao samo pet nastupa u Premier ligi ove sezone, a nije igrao ni u utakmici protiv Arsenala u petak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi