Manchester United planira veliku zimsku rasprodaju

Na transfer listi sedmorica

Manchester United planira veliku zimsku rasprodaju

Edmir Škorić

U januaru će Manchester United prodavati neke igrače, a čak sedmorica mogla bi se naći na transfer listi.

Manchester United je ovog ljeta doveo zvučna pojačanja poput Cristiana Ronalda, Raphaela Varanea ili Jadona Sancha, a na zimu će biti odlazaka. Neki igrači jednostavno nisu u planovima Ole Gunnara Solskjaera i za njih je klub spreman da sasluša ponude.

Na listi "otpisanih" su Donnie van de Beek, koji nikako da opravda ulog upojačanja nakon dolaska iz Ajaxa, zatim Jesse Lingard, koji je briljirao na posudbi u West Hamu, a na Old Traffordu igra jako malo, onda Phil Jones i Eric Baily, Anthony Martial, Diogo Dalot i Alex Telles.

Iako svako od ovih igrača posjeduje neosporiv kvalitet, nisu uspjeli da se nametnu kod Solskjaera, mada će svakako imati priliku da do zime razuvjere norveškog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, nešto će se pitati i igrači, a klub će s njihovim agentima održati pregovore u narednom periodu, kako bi se pronašao zajednički jezik i kako bi se ipak donijela najbolja odluka i za United i za same igrače.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
I ja bi prije volio da Solsker ode pa onda oti nabrojani igraci i jos im Matu i Matica dodati na listu a sa prodajom dovesti jos koje dobro pojacanje i naravno volio bi vidjet Zidana na klupi Manchestera
3 0
Plavipuž
Prije svih njih ce otici ublehas iz Norveske. Kvazitrener sa zrnom graška umjesto mozga.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti