Ronaldovom velikom prijatelju zasmetalo ono što je vidio: Da sam menadžer rekao bih mu da sjedne
Foto - EPA

Ferdinand sasvim iskren

Ronaldovom velikom prijatelju zasmetalo ono što je vidio: Da sam menadžer rekao bih mu da sjedne

M. Šljivak

Interesantne scene dešavale su se na meču Young Boysa i Manchester Uniteda u Ligi prvaka u kojoj je domaći tim slavio pobjedu od 2:1.

Glavnu ulogu imao je Cristiano Ronaldo koji je po izlasku iz igre sa klupe dijelio savjete svojim saigračima uz menadžera Olea Gunnara Solskjaera.

To je zasmetalo njegovom nekadašnjem saigrači Riju Ferdinandu koji je imao brutalno iskreno mišljenje o ovoj situaciji.

"Bit ću iskren. Da sam ja menadžer rekao bih mu da sjedne", rekao je Ferdinand i dodao je:

"Znam da sve radi sa strašću. Silno želi pobijediti i ne može se suzdržati, pa čak ako to znači stajanje pored menadžera i dijeljenje savjeta".

Isto mišljenje ima i Peter Crouch.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da sam na klupi isto bih mu rekao da sjedne. Ali, on je Cristiano i pustit ćemo ga to da radi", rekao je Crouch.

Cristiano ima mnogo veće ovlasti od svih drugih igrača i sigurno je da i sama njegova pojava u određenim situacijama može Unitedu donijeti dosta dobrog.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Ma kakav utjecaj prvi par utakmica se digao hype to je sve splasnulo sad prvi jaci protivnik zemlja zrak
5 4
King_Kenny
...hahahahahahhah pa o ovome sam ja pricao...lik je veci od kluba...vec se poceo ponasati kao da je on gazda tamo,a ovaj Solskjaer je mutavac bez autoriteta,zato je Ronaldo i dosao i United,a ne u City jer je znao da bi kod Guardiole nakon ovakvih stvari zavrsio na tribinama...kod ovog levata moze raditi sta hoce.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi