Manchester United već u januaru dovodi dva velika pojačanja, ali tek na ljeto spremaju senzaciju

Jasno je da ovako više ne ide

Manchester United već u januaru dovodi dva velika pojačanja, ali tek na ljeto spremaju senzaciju

Endin Čaušević

Manchester United je veoma loše otvorio sezonu u Premiershipu i već sada se špekuliše da bi Ole Gunnar Solskjaer mogao dobiti otkaz.

Crveni đavoli su proteklog vikenda poraženi u gostima protiv West Hama sa 2:0 što sigurno može upaliti alarme na Old Traffordu. United ovog ljeta nije previše mijenjao ekipu što sigurno može najviše da zabrinjava navijače.

Jasno je da se od Uniteda očekuje da svaku sezonu bude u samom vrhu, ali već nekoliko godina ovaj klub je daleko od toga. Solskjaer je trenutno pod ogromnim pritiskom i ukoliko ekipa ne popravi rezultate sigurno je da će dobiti otkaz.

Iako je sezona tek počela u Unitedu već razmišljaju o zimskom prelaznom roku jer je svima jasno da im je hitno potrebno nekoliko pojačanja kako bi tim bio konkurentan velikim rivalima.

Engleski mediji prenose da u klubu već rade na dovođenjem novih igrača i da će veoma brzo početi pregovore s nekoliko fudbalera. Prvi na meti je Bruno Fernandes koji je još ljetos trebao doći iz Sportinga, ali se klubovi nisu dogovorili oko cijene.

Ovaj put United ne može previše da bira i jednostavno se vidi da im je potreban igrač na sredini terena koji će donijeti neku svježinu. Pored Fernandesa špekuliše se da će na zimu United pokušati dovesti i Paula Dybalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Argentinac ne igra u Juventusu koliko bi želio i sigurno da razmišlja o odlasku. United pomno prati situaciji oko Dybale i već u januaru će pokušati dovesti Argentinca na Teatar snova.

Također, u Unitedu žele dovesti i Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, ali ovaj transfer planiraju tek na ljeto. Također, Crvenim đavolima je hitno potrebno pojačanje i u odbrani, no još uvijek nema informacija koji igrač bi mogao stići.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SirAlex
Kakav otkaz. Ne moze covjek od govana pitu pravit
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi