Zbog Unitedove igre neki radije spavaju na utakmici

Zaspala tokom meča West Ham - United

Zbog Unitedove igre neki radije spavaju na utakmici

Edmir Škorić

Loša partija Manchester Uniteda prouzrokovala je miran san nekolicini navijača.

United je gostovao West Hamu u nedjelju i poražen je s 2:0, a kako su igrači Ole Gunnara Solskjaera igrali najbolje svjedoči fotografija koja kruži portalima.

Jedna navijačica Uniteda zaspala je na ramenu svog partnera, valjda jer joj je bilo dosadno gledati United kako se muči s West Hamom.

Do gola Yarmolenka nije bilo uzbuđenja, a kasnije je West Ham još jednim golom završio sav posao i nanio novi poraz Crvenim vragovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači su očajni, žele da Solskjaer napusti klub, no Norvežanin to ne namjerava učiniti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi