Harakiri Đavola u Švicarskoj: United je u sumraku primio gol kakav se prima jednom i nikad više

Veliko slavlje Young Boysa

Harakiri Đavola u Švicarskoj: United je u sumraku primio gol kakav se prima jednom i nikad više

A. Čaušević

Manchester United je u novu sezonu Lige prvaka ušao šokantnim porazom od Young Boysa.

Crveni đavoli su poveli golom Cristiana Ronalda i tada se činilo da će gostovanje u Švicarskoj biti lagan, ali je postao krupan zalogaj. 

Prvo je saigrače na cjedilu ostavio Wan Bissaka koji je dobio direktan crveni karton, pa su gosti iz Engleske sat vremena igrali s igračem manje.

Činilo se da će utakmica završiti neriješeno, ali su Crveni đavoli doslovno u posljednjoj minuti počinili fudbalski harakiri. 

Lingaard koji je ušao umjesto Ronalda je htio da odigra povratnu loptu De Gei, ali je to uradio užasno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lopta je došla do Siebatcheua koji je ostao miran i pribran te je pogodio za 2:1 i veliko slavlje domaćih igrača i navijača. 

Gol kakav se prima vjerovatno jednom u karijeri i nikad više pogledajte ovdje. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Viper20
Pokopat ce nas kladionice nije ovo slucajno dodavanje bez brige
13 4
Saimai1316
Solskjaer je legenda Manche,ali nije jos dorastao ovom poslu,,da ih veceras jedan mali young boysi samelju za mene je to nepojmljivo,covjece dobili crveni i on odmah pravi izmjenu,halo cojece ti si United ima da protiv tako malih ekipa igras napadacki i da ne posmilis na povlacenje,u nekim trenutcima utakmice veceras sam se sramio igre Manche
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi