Manchester Unitedu i Arsenalu očajno trebaju pobjede, ali i kiks Chelseaja
Ipak, krenimo redom. Od 15 sati Chelsea će na svom terenu dočekati već spomenutu ekipu Watforda.

Utakmice Engleske Premier lige

Manchester Unitedu i Arsenalu očajno trebaju pobjede, ali i kiks Chelseaja

E. Oštraković

Danas su na rasporedu utakmice 37. kola Engleske Premier lige, u kojoj će novu šansu da se približe Ligi prvaka imati Manchester United, Chelsea i Arsenal.

Arsenalu i Manchesteru bi odgovorao kiks Chelseaja protiv ove sezone jako dobre ekipe Watforda.

Ipak, krenimo redom. Od 15 sati Chelsea će na svom terenu dočekati već spomenutu ekipu Watforda.

Domaćoj ekipi potrebna je pobjeda kako bi zadržali četvrtu poziciju, a u slučaju kiksa doveli bi se u jako nezgodnu situaciju.

Ipak, neće im biti nimalo lako jer njihovi današnji gosti ove sezone igraju fenomenalan nogomet, a MOZZART kladionica nudi sjajne kvote na ovu utakmicu, koje možete pogledati OVDJE.

U istom terminu Manchetster United gostuje kod posljednjeplasirane ekipe Huddersfielda, te je jasno ko je favorit u ovoj utakmici.

Ipak, obzirom na to kako United igra u posljednje vrijeme, ne bi bilo neočekivano da ponovo prospu bodove.

Naravno teško da će doći do toga, jer United ima previše iskusnu ekipu, te se može očekivati njihova pobjeda. MOZZART i na ovu utakmicu nudi jako dobre kvote, koje možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljenju utkamicu danas igraju Arsenal i Brighton na Emiratesu. Naravno sve osim pobjede ekipe našeg Kolašinca bilo bi veliko iznenađenje.

Ipak, i Arsenal u domaćem prvenstvu u posljednje vrijeme igra loše, ali pobjeda protiv slabašnog Brightona ne bi trebala doći u pitanju. Kvote koje nudi MOZZART možete pogledati OVDJE.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi