Transfer posvađao Zidanea i Pereza
Foto - EPA

Francuz želi Pogbu, ali...

Transfer posvađao Zidanea i Pereza

M. Šljivak

Trener Reala Madrida Zinedine Zidane silno želi u svoj tim dovesti francuskog veznjaka Paula Pogbu iz Manchester Uniteda.


Pogba se već dugo povezuje s Realom. Velika je želja Zinedinea Zidanea koji je od kluba zatražio da ga dovede tokom ljeta.

Međutim, predsjednik kluba Florentino Perez ne želi trošiti novac na Pogbu. Saopštio je to Zidaneu i umjesto Francuza predsjednik želi dovesti Fabiana Ruiza iz Napolija.

Prvi čovjek Kraljeva vjeruje da će Ruiz biti mnogo vrijednije pojačanje nego što bi to bio Pogba i jasno je Zidaneu poručio da ne računa na dovođenje zvijezde Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je navodno dovelo i do svađe između ovog dvojca, ali zadnju riječ će sasvim sigurno imati glavni čovjek kluba.

Paul Pogba bi s druge strane na kraju mogao ponovo Juventus. Spominje se razmjena u kojoj bi put Old Trafforda otišao Miralem Pjanić ili Paulo Dybala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Ovaj starkonja je mnoge igrace odbio, te ruzan, te mrki, te ne uklapa se, veliki racista je po mnogo cemu, tamnopute je najmanje dovodio. to su cinjenice..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi