Mancini: Bila bi velika stvar kada bi nas Pirlo pojačao

Trener Intera komentarisao špekulacije

Mancini: Bila bi velika stvar kada bi nas Pirlo pojačao

Italijanski mediji su prije nekoliko dana donijeli vijest da bi se Andrea Pirlo mogao vratiti u Seriju A, i to u ekipu Intera.

Pirlo bi, navodno, trebao zaigrati za Inter tokom pauze između dvije sezone u MLS ligi, tačnije od Nove godine do marta.

"Nisam ga zvao, niti razgovarao s njim. U fudbalu je sve moguće, ali trenutno nema ništa od toga. Ne znam da li je Pirlo zainteresovan za dolazak u Inter. Bila bi velika stvar kada bi nas pojačao, jer Pirlo je šampion, a ne običan igrač", rekao je Mancini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pirlo je u Interu igrao u periodu od 1998. do 2001. godine, ali je na Meazzi rijetko dobijao šansu. Procvat karijere je doživio u gradskom rivalu Milanu, gdje je proveo jednu deceniju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.