Mancini i Džeko ponovo zajedno? Napoli želi Mancinija

Mancini i Džeko ponovo zajedno? Napoli želi Mancinija

Adnan Beganović

Nakon što je Manchester City sinoć uručio otkaz Robertu Manciniju inostrani mediji su počeli špekulisati o imenu kluba kojeg će u narednoj seuzoni voditi ovaj italijanski stručnjak.

Tako su otočki mediji javili da bi Mancinija na klupi svog kluba rado vidjeli čelnici PSG-a i Monaca.

Međutim, to nije sve. Posljednje informacije govore da je za sada već bivšeg menadžera Manchester Citya zainteresiran i Napoli, a navodno i Mancini ima veliku želju za povratkom u domovinu, pa se zbog toga njegov dolazak na klupu Napolija čini kao realna opcija.

Na kraju svakako treba dodati da se Napoli već mjesecima povezuje i s našim  reprezentativcem Edinom Džekom, koji je u posljednje vrijeme u Cityju bio u nemilosti italijanskog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.