Mancini smiruje javnost: Pobijedit ćemo Bosnu i Hercegovinu i Poljsku
FOTO - EPA

Nakon remija sa Nizosemskom

Mancini smiruje javnost: Pobijedit ćemo Bosnu i Hercegovinu i Poljsku

A. Beganović

Fudbalska reprezentcija Italije u 4. kolu Lige nacija na domaćem terenu nije uspjela pobijediti Nizozemsku (1:1), pa je čelo tabele preuzela Poljska.

Nezadovoljni su mediji u Italiji, no selektor Roberto Mancini pokušava ih primiriti tvrdeći da će njegovi izabranici u naredna dva susreta pobijediti Poljsku i Bosnu i Hercegovinu.

"Bila je ovo lijepa i uzbudljiva utakmica. Obje ekipe su se borile, igrale na pobjedu do samog kraja. Nizozemska ima sjajan tim. Možda se nakon naše pobjede u septembru neko neće složiti s ovim, ali tada smo odigralisjajan meč", rekao je Mancini nakon remija sa Nizozemskom pa dodao:

"Bilo je ovo prvi put da su igrali pet braniča, što znači da su se prilagodili nama nakon naše prve utakmice. Znali smo da će utakmica biti teška. Napali smo i mislim da smo ukupno stvorili više šansi. Sada čekamo utakmicu sa Poljskom za prvo mjesto. Uvijek se trudimo pobijediti u svakom meču, šta drugo reći? Pobijedit ćemo u dvije utakmice (Poljska i BiH) i plasirati se u doigravanje."

Top Komentari

Hix
Nista slagao nije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije