Ono što mnogi prigovaraju Bosni i Hercegovini sinoć je Mancini prigovorio Poljacima!

Italija bez gola u Gdansku

Ono što mnogi prigovaraju Bosni i Hercegovini sinoć je Mancini prigovorio Poljacima!

A. Čaušević

Treće kolo grupe 1 Lige A Lige nacija nije donijelo golove. Mreže su mirovale na mečevima BiH - Nizozemska i Poljska - Italija. 

U prošlosti su mnogi prigovarali Bosni i Hercegovini zbog lošeg stanja terena, a neki to imaju običaj uraditi i sada, pogotovo nakon neuspjeha.

Ono što mnogi prigovaraju Bosni i Hercegovini sinoć je Roberto Mancini prigovorio Poljacima jer selektor Azzurra za remi krivi užasan teren.

"Imali smo nekoliko prilika, posebno u prvom, a slično je bilo i u drugom poluvremenu. Na sve je uticao teren koji je bio u užasnom stanju. Zadavoljni smo svim, osim rezultatom", kazao je Mancini.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

S ova dva remija nije bilo promjena u grupi. Italijani su ostali prvi sa 5, Poljaci imaju 4, Nizozemci također 4, dok Bosna i Hercegovina ima dva boda.

Top Komentari

Shex79
Nadam se da cemo i mi igrati na losem terenu. Vecina nasih igraca je navikla na lose terene pa bi to mozda bilo i dobro za nas.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi