Mancini mijenja Bilića?

Promjena na klupi Čekićara

Mancini mijenja Bilića?

E. Škorić

Ukoliko Slaven Bilić dobije otkaz, mogao bi ga zamijeniti Roberto Mancini.

West Ham je u sezonu ušao s tri poraza i Slaven Bilić više nema povjerenje koje je imao kod čelnih ljudi kluba iz zapadnog Londona, pa se već špekuliše o mogućim zamjenama.

Prema pisanjju Evening Standarda, Roberto Mancini je jedan od kandidata za dolazak u West Ham. Italijan je u Engleskoj imao dosta uspjeha kao menadžer Manchester Cityja, a danas radi u Zenitu.

Navodno je u lošem odnosu sa ljudima u ruskom gigantu, pa će rado pregovarati s drugim klubova, iako je sa Zenitom ostvario već osam pobjeda u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Mancinija, kandidat za Bilićevog nasljednika je i Rafa Benitez, trener Newcastlea, koji je prethodno vodio Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi