Mancini ne može bez Balotellija

Trenutno na odmoru

Mancini ne može bez Balotellija

Edmir Škorić

Roberto Mancini napustio je nedavno Inter nakon serije loših rezultata.

Njega je zamijenio Frank De Boer, koji je dobro počeo svoju avanturu u gradu mode, pa je Inter za vikend u derbiju pobijedio Juventus s 2:1.

A mnogi se pitaju gdje je sada Mancini i šta namjerava u budućnosti nekadašnji trener Manchester Cityja.

"Sretan sam zbog navijača i igrača. Drago mi je zbog pobjede nad Juventusom", rekao je Mancini, koji je prokomentarisao i odlazak Marija Balotellija u Nicu.

"Možda je ipak mogao preći u Bolognu? Bologna je mjesto gdje se dobro radi. Ipak, nadam se da će Mario biti sjajan u Nici. On je sjajan momak, vrhunski igrač, ali sve ovisi o njemu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

O mogućem angažmanu u neki klub, Mancini kaže kako je na odmoru trenutno i kako će se uhvatiti posla kada mu naiđe inspiracija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi