Mancini: Nemam sumnje, ostajem u Interu
FOTO: EPA

Nema namjeru otići

Mancini: Nemam sumnje, ostajem u Interu

Roberto Mancini vjeruje da najavljeni dolazak Kineza u Inter neće promijeniti njegovu sudbinu. 

U italijanskim medijima se sve češće piše o tome kako bi najavljeni dolazak bogatih kineskih investitora u Inter trebao donijeti značajne promjene, kako u igračkom kadru tako i u stručnom štabu. 

Već se naveliko priča da bi klupu Intera trebao preuzeti Diego Simeone, no sadašnji trener Roberto Mancini ističe kako se ne misli tako lako maknuti.

"Nemam nikakve sumnje, ostajem u Interu i sljedeće godine. Nadam se da će nam i uprava pomoći da budemo još bolji. Vratit ćemo se pobjedama", kazao je Mancini. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mancini je Inter preuzeo krajem 2014. godine. Osim Intera u dosadašnjoj karijeri još je vodio Galatasaray, Manchester City, Lazio i Fiorentinu. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi