Mancini želi angažovati bivšeg miljenika

Nasri seli u Italiju?

Mancini želi angažovati bivšeg miljenika

Italijanski stručnjak na klupi Intera iz Milana Roberto Mancni odlučan je u namjeri da ovog ljeta pojača svoj tim.

Nakon što je doveo već nekoliko kvalitetnih fudbalera poput Antonia Candreve iz Lazija, sada je krenuo i po svog bivšeg fudbalera iz Manchester Cityja - Samira Nasrija.

Francuz ne igra mnogo u ekipi sa Etihada posljednjih sezona, a razlog je velika konkurencija, ali i česte povrede s kojima se suočavao.

Za sada nije poznato sa kojom cifrom će krenuti Inter po Nasrija, ali je sigurno da novi kineski vlasnici ovog kluba neće štedjeti, jer su ambicije kluba naredne sezone prilično velike.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Samir Nasri u redove Manchester Ciyja stigao na ljeto 2011. godine i to iz Arsenala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije