Mandarić: Priželjkivao sam Lovćen

Kapiten Zrinjskog

Mandarić: Priželjkivao sam Lovćen

Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, svoj evropski put započet će u 3. kolu Challenge Cupa, a protivnik je gruzijski predstavnik, Batumi. 

Kapiten Bernard Mandarić ne zna mnogo o klubu iz Gruzije, a priznaje i da je priželjkivao crnogorski Lovćen.

“Tim Batuma za cijelu bh. javnost, pa i za mene lično velika je nepoznanica. Nedavno sam izjavio da mislim das mo od svih osam protivnika koje smo mogli izvući kvalitetniji tim i da ih sve možemo eliminisati. Svi oni dolaze iz zemalja gdje je rukomet manje popularan, a najpoznatiji je crnogorski Lovćen kojeg sam potajno priželjkivao zbog blizine, ali i kvaliteta njihovog tima koji prema saznanjima koje imamo, danas nije kao nekad. Nažalost, dobili smo predstavnika Gruzije, pa je pred nama daleko putovanje koje će iziskivati i mnogo novca. Što se rezultata tiče, uvjeren sam da možemo proći dalje što bi bila dobra stvar za mladi tim Zrinjskog”, izjavio je Mandarić.

Zrinjski je prije mjesec ipo u dvorani na Bijelom brijegu pobjedom nad Izviđačem došao do naslova u Kupu naše zemlje, prvoj u historiji kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi