Mandžukić će završiti u Manchesteru, ali Mourinho neće dati novac već jednog igrača

Bit će burno ljeto u Torinu

Mandžukić će završiti u Manchesteru, ali Mourinho neće dati novac već jednog igrača

Centralna tema ovogodišnjeg prelaznog roka bit će Cristiano Ronaldo i njegov transfer u Juventus. 

Kako prenose italijanski i španski mediji, to će veoma brzo biti gotova stvar, a to znači da će Mario Mandžukić postati višak u Torinu te će potražiti novi klub.

Naravno i o tome se piše proteklih dana, a Mandžo će navodno put Manchestera gdje bi od naredne sezone trebao igrati za United.

Najnovije informacije kažu da će Juventus umjesto novca 'hajrovati' jednog od željenih igrača iz Uniteda i to Mattea Darmiana kojeg Stara dama već neko vrijeme pokušava dovesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova trampa bi trebala biti obavljena nakon što se Mandžukić vrati iz Rusije gdje ga za tri dana očekuje četvrtfinale Svjertskog prvenstva protiv Rusije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi