Mandžukić luđačkim pogledom uplašio prgavog fudbalera Monaca

Nije mu oprostio

Mandžukić luđačkim pogledom uplašio prgavog fudbalera Monaca

Mario Mandžukić je bio jedan od junaka pobjede Juventusa nad Monacom rezultatom 2:1, kojom se klub iz Torina plasirao u finale Lige prvaka.

Osim što je postigao prvi gol na utakmici, Mandžukić je mnogo radio za ekipu i po ko zna koji put je na terenu ostavio posljednji atom snage, po čemu je i poznat.

Međutim, navijače Juventusa je posebno oduševio potezom koji je napravio u sudijskoj nadoknadi, kada je jednim pogledom od sebe otjerao omrženog fudbalera Monaca Kamila Glika.


Poljski stoper je nešto ranije brutalno i namjerno nagazio Higuaina dok je ovaj ležao na travi, a ozbiljna povreda je izbjegnuta samo srećom.

Taj potez je razbjesnio sve na terenu, a čini se ponajviše Marija Mandžukića koji je izgledao kao da bi svakog trena mogao zadaviti Kamila Glika. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, sljedeći snimak postao je hit na društvenim mrežama, na kojim su navijači Juventusa čestitali svom 'ratniku' Mandžukiću na golu, borbi i posebno zalaganju za saigrače.


Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi