Mandžukić nakon pobjede ignorisao hrvatske novinare
Foto: EPA

Nije želio pred kamere

Mandžukić nakon pobjede ignorisao hrvatske novinare

Mario Mandžukić nije želio stati pred hrvatske novinare nakon pobjede Juventusa nad Dinamom. 

Na utakmicu u Torino su doputovali brojni hrvatski novinari i svi su željeli da dobiju Mandžukićevu izjavu iz razloga što se radi o bivšem igraču Dinama.

Ipak, Mandžukić je na kraju neočekivano prošao prostorom predviđenim za za davanje izjava ne osvrćući se na molbe brojnih novinara iz Hrvatske.

Za razliku od Mandžukića, pred kamere je sa zadovoljstvom stao Paulo Dybala koji je zamijenio hrvatskog napadača pet minuta prije kraja meča.

"Možda još ne mogu da igram 90 minuta, ali posljednjih dana nisam osjetio nikakve poteškoće", izjavio je Dybala koji se na teren vratio poslije više od mjesec dana pauze.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi