Mandžukić o dolasku Ronalda: Nije me briga za to...

Sve misli okrenuo ka finalnom meču

Mandžukić o dolasku Ronalda: Nije me briga za to...

Samir Mlaćo

Hrvatska će danas od 17 sati odmjeriti snage u finalu SP u Rusiji protiv selekcije Francuske.

Svakako da je Francuska blagi favorit, ali su Vatreni pokazali svoje kvalitete, te neće biti iznenađenje ako odu do kraja, odnosno osvoje naslov prvaka svijeta.

Pred ovaj meč govorio je sjajni napadač Hrvatske Mario Mandžukić kojeg su brojni mediji pitali i za komentar o dolasku u Juventus sjajnog Portugalca Cristiana Ronalda.

"Nije me briga za to. Pobjeda protiv Engleske je moje najveće dostignuće do večeras", jasan je bio popularni Super Mario, a njegova reakcija iznenadila je pojedine novinare.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mandžukić se ovog ljeta povezivao sa Manchester Unitedom, ali je Massimiliano Alegri kazao da je on sigurno ostaje u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi