Drogba: Razumijem Ronalda, i ja sam želio u Italiju

I Drogba prokomentarisao transfer

Drogba: Razumijem Ronalda, i ja sam želio u Italiju

Najveći transfer ove sezone zaključio je Cristiano Ronaldo koji je prešao iz Real Madrida u Juventus.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je sa Juventusom potpisao četverogodišnji ugovor, a očekivano, njegovu odluku da karijeru nastavi u Italiji su prokomentarisali mnogi.

Među onima koji su se oglasili je i Didier Drogba.

"Ronaldov potez me i nije toliko iznenadio. Smatram do savršenim, uzbudljivim i dobrim potezom koji sam i ja sam namjeravao ranije da uradim", kazao je Drogba, prenose inostrani mediji, pa potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sa jednim klubom iz Italije sam bio sve dogovorio, mislio sam da je sve završeno, ali onda je cijeli posao propao. Ne pitajte me za klub, nema potrebe o tome sada govoriti. U svakom slučaju radilo se o jako dobroj ponudi i bio sam zainteresovan", dodao je Drogba.

Ronaldo će u Juventusu zarađivati 30 miliona eura po sezoni. 

Top Komentari

Cancagh1
Majstor
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi