Mandžukić se vraća u reprezentaciju u novoj ulozi

Uskoro će sve biti ozvaničeno

Mandžukić se vraća u reprezentaciju u novoj ulozi

S. Mlaćo
Nakon završetka igračke karijere Mario Mandžukić neće dugo biti bez posla.

Hrvatsi mediji navode da se Mandžukić vraća u reprezentaciju, ali u novoj ulozi.

Super Mario će biti član stručnog štaba Zlatka Dalića.

Pored njega tu su još direktor Stipe Pletikosa, Ivica Olić, Vedran Ćorluka, Dražen Ladić, Ognjen Vukojević...

Nije poznato kada će saradnja biti ozvaničena, no sve je načelno dogovoreno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hrvatski napadač je ostavio veliki trag igrajući za Dinamo, Wolfsburg, Atletico, Bayern, Juventus, a bio je jedan od najboljih hrvatskih fudbalera u posljednjoj deceniji.

Odigrao je 426 profesionalnih utakmica i postigao 166 golova za klubove, a 89 nastupa i 33 gola je imao za A reprezentaciju Hrvatske.

Top Komentari

Mowzilla
Kod nas za sad samo Rahimic i Misimovic od bivsih reprezentativaca, aferim...
6 0
bendzola7
Puno BiH može da nauči od Hrvatske... HR je jedina država s ovih prostora gdje se politika ne mješa u rad saveza, zato ima uspjeha... 100% ljudi u savezu su bivši fudbaleri, a zaposlenici saveza su top stručnjaci sa 20 godina iskustva u savezu... Niti BiH a niti Srbija nisu igrački puno lošije, ali te saveze vode političari i političke neznalice...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi