Mandžukić: Želim biti od koristi Juventusu

Hrvatski fudbaler

Mandžukić: Želim biti od koristi Juventusu

Mario Mandžukić nakon uspješno obavljenog ljekarskog pregleda jučer je i zvanično postao novi igrač Juventusa. 

Hrvatski reprezentativac je dao kratak intervju za službenu stranicu torinskog kluba u kojem je povukao usporedbu s početkom karijere i Juventusom.

"Karijeru sam počeo u Marsoniji i dresovi su bili iste boje kao i Juventusovi, čak smo nosili i orginalne dresove Juventusa, samo je na njima bio grb Marsonije. Sretan sam što sam ponovno u toj kombinaciji, te u tako velikom klubu kao što je Juventus", kazao je Mandžukić i dodao:

"Mislim da me trener Allegri dobro poznaje i da će znati izvući maksimum iz mene. Ja sam spreman raditi sve što je potrebno za tim, dat ću sve od sebe."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dojučerašnji igrač Atletica jako dobro poznaje današnji Juventus, obzirom da se često susretao s njegovim igračima i na klupskoj i na reprezentativnoj razini.

"Uvijek je teško bilo igrati protiv Juventusa. U tom klubu su odlični igrači, poznajem ih sve. Riječ je o jako kvalitetnom timu i drago mi je što sam i ja dio njega. Mogu reći samo sve najbolje o treneru i klubu."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.