Mandžukiću propao još jedan transfer
(Foto: EPA)

Ne ide ga

Mandžukiću propao još jedan transfer

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić će barem za sada ostati igrač Juventusa.

Iskusni 33-godišnji napadač povezivao se sa prelaskom u redove minhenskog Bayerna, ali od transfera iz Torina u Minhen neće biti ništa.

Rukovodstvo Bayerna je odlučilo da ne potpiše ugovor sa hrvatskim fudbalerom. Neće biti zvanične ponude za njega i on će barem za sada ostati igrač Juventusa.

Tako je Mandžukiću propao još jedan transfer. Prethodno je pregovarao i sa Manchester Unitedom, ali su i čelnici Crvenih đavola odlučili da odustanu od njega.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, moglo bi se desiti da iskusni fudbaler do kraja prelaznog roka napravi transfer, a interes za njega pokazuje Borussia iz Dortmunda.

Mandžukić je već četiri godine član Stare dame iz Torina, a u 162 utakmice je postigao 44 gola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije