Mane debitovao prošle godine u Ligi prvaka, a zabio gol u svakoj mogućoj rundi

Nevjerovatan je

Mane debitovao prošle godine u Ligi prvaka, a zabio gol u svakoj mogućoj rundi

E. Čaušević

Sadio Mane već nekoliko sezona igra u nevjerovatnoj formi u dresu Liverpoola.

Senegalac je prošle sezone debitovao u Ligi prvaka, a uspio je s Redsima doći do finala. Mane je čak zabio gol u finalu protiv Real Madrida, ali nije uspio pomoći svom timu da izbjegne poraz.

Međutim, ove sezone Redsi su žestoko krenuli i sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja. Liverpool trenutno igra revanš četvrtfinala protiv Porta, a nakon prvog dijela vode sa 1:0.

Gol protiv portugalskog tima postigao je Sadio Mane koji je tako za manje od dvije godine uspio da postigne gol u svakoj rundi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mane je postigao nekoliko golova u grupnoj fazi ove i prošle sezone, a zabijao je i u svim nokaut rundama. Prošle godine u nokaut fazi je pogađao protiv Manchester Cityja, Porta, Rome i Real Madrida, a ove je zabio golove Bayernu i ponovo Portu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi