Borba za polufinale: Poznati sastavi za okršaje u Manchesteru i Portu

Ko će proći dalje?

Borba za polufinale: Poznati sastavi za okršaje u Manchesteru i Portu

Endin Čaušević

Ludilo Lige prvaka nastavlja se večeras s preostala dva revanš susreta četvrtfinala.

Naravno u centru pažnje će biti utakmica na Etihadu gdje se sastaju Manchester City i Tottenham, dok u drugom meču igraju Porto i Liverpool. Tottenham je u prvoj utakmici slavio sa 1:0, dok su Redsi pobijedili Porto sa 2:0.

No, sinoć smo vidjeli da su senzacije u Ligi prvaka itekako moguće, te da još ništa nije gotovo. U centru pažnje je meč Cityja i Tottenhama i bit će zaista zanimljivo vidjeti ko će proći dalje.

Do početka meča na Etihadu ostalo je još oko sat vremena, a Guardiola i Pochettino su objavili sastave.

Manchester City: Ederson, Walker, Kompany, Laporte, Mendu, De Bruyne, Gundogan, David Silva, Bernardo Silva, Sterling, Aguero.

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Sissoko, Alli, Eriksen, Son, Lucas Moura.

Također, poznati su sastavi i kada je u pitanju duel Porta i Liverpoola gdje je manje-više sve poznato. Bila bi zaista velika senzacija ukoliko Porto uspije nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice i jasno je ko je ovdje favorit za prolazak dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Porto: Casillas, Militao, Pepe, Otavio, Pereira, Telles, Herrera, Felipe, Brahimi, Corona, Marega.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Fabinho, Mane, Salah, Origi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi